Betalen, verzenden & retourneren

Betalen

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via iDEAL, Apple Pay en creditcard. Bestellingen die zijn geplaatst met een directe betaalmethode.

Verzenden

Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Afhankelijk van de bezorgdienst wordt het pakket dan binnen 2-3 werkdagen bij jou of de gelukkige ontvanger afgeleverd. Mochten wij bij een artikel een langere levertijd hanteren dan staat dit bij het product vermeld.

Wil je de Baby Musthave Box liever op een later moment afgeleverd hebben, in verband met een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een kraamfeest? Vermeld dit dan tijdens het bestelproces in het veld opmerkingen. Dan zullen wij ons best doen om te zorgen dat het cadeau op de juiste dag word geleverd. Uiteraard zijn wij hiervoor wel afhankelijk van de bezorgdienst.

De kosten voor het verzenden binnen Nederland bedragen €5,65. Voor zendingen naar België zijn de verzendkosten €8,75. Je ontvangt hierbij een track en trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Wil je het pakketje graag versturen naar een ander land? Neem dan contact met ons op via info@belle-ame.nl

Retouren

Is het product niet helemaal wat je zocht en wil je deze retourneren? Niet getreurd! De producten kan je binnen 14 dagen na ontvangst gemakkelijk retour sturen (m.u.v. gepersonaliseerde producten).

De baby musthave box is niet mogelijk om te retourneren, omdat dit een gepersonaliseerd product is.

Wil je toch nog je product retourneren? Stuur dan een e-mail naar info@belle-ame.nl . Vermeld in je email het ordernummer, om welke producten het gaat en de reden van retournering.

Na ontvangst van jouw retourmelding krijg je van Belle Âme een retourlabel toegezonden. Zorg dat je de bestelling met retourlabel in de orginele verpakking verzendt. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Belangrijke info:

  • Belle Âme heeft maximaal 14 dagen nodig om je retourzending te verwerken. Het te ontvangen bedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee je de bestelling hebt geplaatst.
  • Het geretourneerde product dient onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking teruggestuurd te worden.
  • De verzendkosten van je bestelling worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet teruggestort.
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek gestart naar vermiste retouren. Let op: Bewijs van verzending met track en trace code is verplicht om in aanmerking te komen voor terugbetaling

Ruilen

Het is niet mogelijk om producten te ruilen. Als je een ander product wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling te plaatsen.